Home Full Width Transparent En

Booking

CALL US: (+359) 887969236

Required fields are followed by *

хотел Ягодина
Slide3
Slide 5
previous arrow
next arrow

Welcome To

Hotel Yagodina

Разположен в центъра на с.Ягодина и оборудван с всички удобства за съвременен туризъм, хотел Ягодина се състои от 8 двойни стаи, 8 тройни и 2 апартамента. Хотелът разполага с 50 местен ресторант, предлагащ богата родопска и национална кухня. Хотел Ягодина предлага различни атракции, както и развлекателни уикенди със занимателни игри и разтоварващи програми. При нас ще се почувствате като у дома си и в същото време ще се откъснете от напрегнатото Ви ежедневие и забързан живот. Без съмнение ще останете очаровани от този райски кът сред толкова дива природа и всички необходими удобства, нужни Ви да се почуствате максимално заредени от почивката си.

Hotel

Restaurant

Attractions

Events

Родопите - Планината на Орфей и Дионисий

Забележителности

Да попаднеш в Ягодина е все едно да попаднеш в сърцето на Родопите. Всъщност, може би е по-правилно да се каже, че когато човек попадне в Ягодина, Родопите попадат в сърцето му и никога повече не излизат от там. Районът изобилства от красоти, гледки и природни творения.

Едва ли има човек, който не е чувал за, Ягодинска пещера, Орлово Око, Дяволска пътека, Дяволското гърло, или за ждрелата в този район и усещането за величие, което създават. Те са едни от най-популярните забележителности в цяла България.

What

our guests say

Our Rooms